23jaar

Training Leidinggeven in de Horeca

Deze in-company training is er speciaal voor leidinggevenden in de Horeca, zowel in de bediening als in de keuken. In grote lijnen is dit onze training Effectief & Motiverend Leidinggeven, maar dan helemaal toegespitst op de dynamiek van de Horeca. En omdat we in de Horeca veel leidinggeven aan medewerkers uit Generatie Z, vormt dit een speciaal aandachtspunt in de training.  Je legt een stevige basis om succesvol te zijn in jouw rol als leidinggevende en leert hoe je als ‘Gevend Leider‘ effectief medewerkers (aan)stuurt, begeleidt, ondersteunt, feedback geeft en mensen in beweging krijgt. Na deze training kun je verder groeien met onze trainingen Effectief & Motiverend Leidinggeven II en Effectief & Motiverend Leidinggeven III

Leergebieden Leidinggeven in de Horeca

  • Basis elementen uit ons Gevend Leiderschap programma, mensgericht leidinggeven.
  • Empowerment, hoe geef je medewerkers de power het zelf te kunnen en doen.
  • De 5 Medewerker Persona’s die je helpen je strategie te kiezen.
  • Hoe zit Generatie Z als medewerker in elkaar?
  • Situationeel leidinggeven, taak- en mensgerichte stijlen actief leren toepassen.
  • Effectief en doeltreffend instrueren van medewerkers.
  • Leren motiverend te delegeren en actief groeimomentjes te creëren.
  • Coachend leidinggeven en het ‘Ask don’t tell Principe’ toepassen.
  • Effectief leren leidinggeven aan Generatie Z.
  • Lastige gesprekken voeren met minder gemotiveerde medewerkers.
  • Feedback geven met de Letsgoactive ‘Ik-Ik-Jij-methode’.
  • Hoe geef je complimenten met impact?
  • Dagelijks je team effectief trainen met onze 5-minuten training methode (optioneel onderdeel).

We stellen de training uiteraard in overleg met jou op maat samen met onderwerpen waar jullie leidinggevenden beter van worden. De training kan daarbij voor zowel beginners als voor gevorderde leidinggevenden op maat worden gemaakt.

Resultaat Leidinggeven in de Horeca

Na de training zijn de leidinggevenden in staat hun team op een mensgerichte motiverende wijze effectief aan te sturen. Zij hebben de tools gekregen om in iedere situatie goed te kunnen handelen en te leiden en ondersteunen waar wenselijk en nodig. Zo weten de deelnemers wanneer welke leiderschapsstijl te gebruiken en hoe ze deze het beste kunnen inzetten. De deelnemers weten hoe ze effectief leidinggeven aan Generatie Z en er wordt meer ‘gevraagd’ dan ‘verteld’ aan medewerkers. De leidinggevenden zijn in staat hun team op een overtuigende en ‘gevende‘ wijze te leiden en te begeleiden.

Wij kunnen de training Leidinggeven in de Horeca zowel in het Nederlands als in het Engels verzorgen op iedere gewenste locatie.

Duur training: 1 volledige dag

WIJ WERKEN O.A. VOOR:

 
ruim 850.000

mensen getraind

waarvan 150.000

in Givability®

met 12

trainers

actief in 5

landen

Maak een feestje van je werk!
nl